Dakkapel laten schilderen

Dakkapel schilderen

Een van de lastige klussen als het gaat om buitenschilderwerk, is het schilderen van een dakkapel. Het schilderwerk wordt uitgevoerd op een behoorlijke hoogte. Dat betekent extra aandacht voor veiligheid en de nood aan extra materialen, zoals steigers. Bovendien is een dakkapel schilderen ook nog eens een klus die heel nauwkeurig uitgevoerd moet worden. Het is daarom een aanrader om dit aan een ervaren en erkende buitenschilder over te laten!

Stel buitenschilderwerk niet uit!

Ziet u dat het exterieur van uw woning wel een likje verf kan gebruiken? Stel deze klus dan niet uit. Niet alleen om uw woning er mooier uit te laten zien, maar vooral ook om meer schade aan uw woning te voorkomen. Vooral dakkappellen hebben veel te lijden van weersinvloeden. Als het schilderwerk van uw dakkapel begint los te laten, loopt uw woning een groter risico op houtrot en lekkages, met alle nadelige en kostbare gevolgen van dien. Wanneer u uw dakkapel door een erkende buitenschilder weer picobello in orde laat maken, is uw dakkapel weer voor vijf tot zes jaar optimaal beschermd. Kortom, voorkom achterstallig onderhoud en onnodige kosten!

Wat kost een dakkapel schilderen?

Een dakkapel brengt dan misschien wel extra onderhoud met zich mee, maar deze kosten worden ruim gecompenseerd door de voordelen die u dit opleveren. Een woning met een dakkapel heeft meer ruimte en lichtinval. Daarom zeggen we niet voor niets ‘koester uw dakkapel’. Maar hoe hoog zijn de kosten van een dakkapel schilderen? Dat is van meerdere factoren afhankelijk, namelijk van de staat waarin uw dakkapel verkeert, de materiaalsoort (hout, kunststof of aluminium) en de bereikbaarheid. We kunnen u hier direct in contact brengen met een erkende buitenschilder die u er alles over kan vertellen, zodat u altijd van tevoren weet wat u te wachten staat.

Voor alle soorten dakkappellen

Hier bent u aan het juiste adres voor al het schilderwerk aan uw dakkapel. Onze erkende buitenschilders hebben uitgebreide ervaring met het schilderen van alle soorten dakkappellen. Hebt u een houten dakkapel? Ook deze dakkapel kan jarenlang meegaan, tot wel 25 jaar, als u hem maar regelmatig door een vakman laat repareren en schilderen. En hoe zit het met kunststof dakkappellen? Deze dakkappellen vragen om een speciale primer, zodat u vervolgens uw dakkapel in elke gewenste kleur kunt laten schilderen. Zo kunt u gemakkelijk de uitstraling van uw woning veranderen en hebt u jarenlang geen omkijken meer naar uw dakkapel.

Voordelen van een erkende buitenschilder

Uw dakkapel laten schilderen door een erkende buitenschilder brengt veel voordeel met zich mee. U weet nu zeker dat het goed gebeurt. Uw buitenschilder zal uw dakkapel eerst grondig inspecteren, vervolgens waar nodig repareren en daarna perfect in de verf zetten. Verder zal de schilder alle nodige veiligheidsmaatregelen treffen en de benodigde producten aanschaffen. Alle zorgen worden u uit handen genomen. Ook voor regelmatig onderhoud kunt u op deze vakman rekenen. Kom hier direct in contact met een erkende buitenschilder in uw regio!

Offerte aanvragen

Direct een gratis offerte ontvangen?

Binnen 24 uur een vrijblijvend prijsvoorstel.
Offerte aanvragen

Waarom anderen voor ons kiezen:

  • Erkende buitenschilders in uw regio
  • In heel Nederland actief
  • Vakmanschap en persoonlijke service
  • Scherpe tarieven (vraag een gratis offerte aan)

Terugbelverzoek Buitenschilder