Kozijnen laten schilderen

Kozijnen schilderen

Het is heerlijk om een eigen huis te hebben! U wordt er echter minder blij van als u ontdekt dat de verf van uw kozijnen begint af te bladderen. Kozijnen schilderen is een tijdrovende klus; het is precisiewerk en u moet goed weten wat u doet. U wilt geen lelijke blaasjes of verkleuringen in het schilderwerk. Bovendien zijn er vaak ook reparatiewerkzaamheden nodig. Tijd om een erkende buitenschilder in te schakelen, die u alle zorgen uit handen neemt!

Verleng de levensduur van uw kozijnen

Houten kozijnen die er niet mooi meer uitzien, hoeven niet altijd meteen vervangen te worden. Met professioneel buitenschilderwerk verlengt u de levensduur van uw kozijnen! Houd als trotse woningeigenaar steeds alle details van uw woning goed in de gaten. Voor wat betreft uw kozijnen is het belangrijk om niet alleen te letten op afbladderende verf, maar ook op blaasjes en scheurtjes in de verf, verkleuringen van uw kozijnen of beschadigingen. Roep op tijd de hulp in van een vakman om de schade beperkt te houden en daarmee ook de kosten! Nieuw professioneel schilderwerk beschermt uw kozijnen voor jaren tegen regen, vorst en wind.

Hoe vaak houten kozijnen schilderen?

Houten kozijnen geven uw woning extra charme, maar ze vragen wel om meer onderhoud dan aluminium of kunststof kozijnen. Doorgaans gaan we ervan uit dat houten kozijnen aan de buitenkant van uw woning om de vijf jaar opnieuw geschilderd dienen te worden. De binnenkant van de kozijnen gaan meestal iets langer mee, zo’n zes tot zeven jaar. Houten kozijnen aan de buitenkant van uw woning staan jaarrond bloot aan allerlei weersinvloeden. Uw erkende buitenschilder zorgt ervoor dat ze steeds in perfecte staat verkeren en zo lang mogelijk meegaan. Denk bovendien niet alleen aan uw raamkozijnen, vergeet ook zeker uw deurkozijnen niet!

Aluminium en kunststof kozijnen schilderen?

Kozijnen die vervaardigd zijn van aluminium of kunststof hebben het voordeel dat ze niet geschilderd hoeven te worden. Ze worden geplaatst in de gewenste kleur en u hoeft er niet meer naar om te kijken. Maar wat als de kleur u na een tijdje niet meer aanstaat? Dan is het wel gewoon mogelijk om uw aluminium of kunststof kozijnen in een andere kleur te laten schilderen. Ook in dat geval is het aanbevolen om hiervoor een beroep te doen op een erkende buitenschilder. Voor het schilderen van deze kozijnen is bijvoorbeeld een speciale primer nodig, die zorgt voor een goede hechting van de verf. Uw schilder kan u ook kleurenadvies geven. Wilt u graag meer weten? Dan brengen we u hier graag in contact met erkende vakmensen in uw omgeving.

Vind hier een erkende buitenschilder

Een goed onderhouden woning is meer waard! Kunnen uw kozijnen wel wat zorg en aandacht gebruiken, wacht dan niet langer en maak er werk van. Door uw kozijnen schilderen over te laten aan de echte vakman, zult u uiteindelijk goedkoper uit zijn en minder zorgen hebben! Wilt u graag in contact komen met een betaalbare, betrouwbare en erkende buitenschilder in uw regio? Dan bent u hier op het juiste adres!

Offerte aanvragen

Direct een gratis offerte ontvangen?

Binnen 24 uur een vrijblijvend prijsvoorstel.
Offerte aanvragen

Waarom anderen voor ons kiezen:

  • Erkende buitenschilders in uw regio
  • In heel Nederland actief
  • Vakmanschap en persoonlijke service
  • Scherpe tarieven (vraag een gratis offerte aan)

Terugbelverzoek Buitenschilder